torsdag 30 juli 2009

Omtyckt!

Katternas nya klätterställning blev genast mycket omtyckt. En favoritplats är såklart det runda huset i mitten men även platsen högst upp är alltid någon snabb till att inta.
Vi valde att inte sätta den i kattrummet trots allt eftersom rummet inte är så stort & den skulle ta alldeles för mycket plats.

Den ska så småningom stå ute i katthuset men så länge får den stå i vardsagsrummet/köket. Den står faktiskt väldigt bra där eftersom det är där vi är mest :)

Peter gör framsteg med vårt projekt :) Jag vet att det ser rörigt ut men han försvarar det med att det faktiskt är en byggarbetsplats *haha*



Idag satte han färdigt de sista lecablocken & stolparna till kattgården. Han har röjt undan allt bråte & jämnat ut marken. Till helgen ska vi äntligen lägga på rullgräs. Sist kommer nätet att sättas upp.
Katthuset är inte helt färdigt än, golvet ska läggas, trädäcket ska byggas klart samt ska det målas på några ställen.

I nästa vecka ska jag äntligen åka & hälsa på Skrållan & hennes 5 bebisar som idag fyllde 4v.
En hona har tyvärr blivit riven i ytterkanten av ögat så Anna var inne på Helsingborgs djursjukhus med henne för ett par dagar sedan eftersom svullnaden inte ville gå ner. De måste förmodligen sy när svullnaden lagt sig men ögat är tack & lov inte skadat.
Jag måste säga att jag är förvånad över att det inte händer oftare att kattungarna får allvarliga rivsår i ögonen med tanke på hur vilt det går till i bolådan när kattungarna slåss om spenarna. De ligger ju & fäktar rejält med sina sylvassa klor.


Noah gosar med Mizzy



Inga kommentarer: