lördag 14 juni 2008

Katternas lilla näste



Min duktige och händige man gjorde för ett par veckor sedan iordning en liten rastgård till våra fyrbenta familjemedlemmar. Katterna hade en jätte stor rastgård i vårt förra hus som de älskade att vistas i. För ett år sedan byggde vi ett helt nytt hus och nu var det på tiden att de fick möjligheten att komma ut i friska luften igen.
Utgången är direkt från köket och den är väl inte större än 10 kvm men det räcker gott och väl så länge. Vi kommer förmodligen att bygga ut den så fort vi fått gräset färdigt.
Ibland på morgonen sitter katterna nästan på rad i köket för att få komma ut först. Och om kvällarna är det inte alltid så lätt att locka in dem. Det är ju så himla spännande att sitta ute i mörkret, lyssna, smyga och titta på allt spännande som äger rum i trädgården.

En annan idé som Peter har är att gräva ner ett rör till hälften i marken så katterna kan använda det för att komma till en större rastgård längre ner på tomten. Ja, han har många goda idéer min käre make sedan om alla går att genomföra det är en helt annan sak. En självrensande katt-toalett med utsug är nästa projekt. ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Hittade din blogg.. hamnade under favoriter direkt ;) så ja kan hålla koll på er här uppifrån! :D Va fint ni har fått med huset! =D