söndag 10 maj 2009

Trillingarna 2v


Så har de stora trillingarna fyllt 2v. Missy har passerat 300g, hon väger nu 322g. Minnie väger precis 300g & Manny 295g. Jätte bra vikter för 2v bebisar tycker jag. De öppnade ögonen också relativt tidigt, på 8:onde dagen hade de alla slagit upp sina blå.
De är alla bicolorer vilket styrker min teori ytterligare om att Lennon är mid bicolor eller high bicolor. Hope fick ju tillsammans med Mio en colorpoint, en mitted & en bicolor vilket gav mig rätt i att Mio är en true bicolor. Tänk om det alltid kunde vara så enkelt att utläsa vilken slags bicolor det är.
Något som är väldigt roligt är att stamtavlemässigt så är kullen nästan identisk med Hope's föregående. Enda skillnaden är ju att Donna & Rufus är föräldrar till Mio & Destiny & Rufus är föräldrar till Lennon. Så det bör ju finnas en del likheter tycker man :)
De är väldigt ljusa än men än så länge ser de 'rätt-tecknade' ut förutom Minnie som får vitt på vänster öra.
Missy är min favorit, so far ;) Minnie har något rivliknande märke precis under höger öga, det syns på bilderna. Hon hade det redan som nyfödd. Får se om det försvinner, har aldrig sett det på någon tidigare kattunge.
Manny visar gärna upp sin lilla mage när han vill bli kliad. Jag tycker ofta att man urskilja deras små personligheter tidigt.

Hope är fortfarande en fantastisk mamma. Hon lämnar dem bara korta stunder & har ständig järnkoll på vem som går in i kattrummet. Den ende som Hope inte tillåter att gå in där är Destiny, Hope har varnat henne ett par gånger så jag skulle bli mycket förvånad om hon någonsin sätter sin tass över tröskeln.


Missy




Minnie


Manny

Ja. Destiny kom ju hem förra veckan & det var inte något som Hope gillade, eller det var ömsesidigt kan man säga. Men bäst av allt är att Hope nu har övertaget. Precis i början så möttes jag av en väldigt annorlunda syn, Hope jagade nu Destiny upp för alla trapporna. Snacka om ombytta roller.

Nu måste jag bokstavligen krypa i säng för att kurera mig. Är nyss hemkommen från akuten i Hässleholm med urinvägsinfektion, feber & ingen röst. Så det blev antibiotika & talförbud!

1 kommentar:

Emelie sa...

Tur att det finns bloggar då.så du slipper snacka :P