tisdag 30 juni 2009

Projekt kattgård :)


Om 1 ½v börjar vår semester & då ska vi sätta igång med sommarens stora projekt; kattgård & katthus :) Äntligen!
De ska få tillgång till ca. 50kvm kattgård samt ett katthus på 15 kvm. Peter har redan ritningarna klara. Han ska dessutom bygga en gång från deras nuvarande lilla kattgård som ligger i direkt anslutning till vårt kök så det blir bara till att öppna dörren så får de springa av sig ordentligt. Härligt!
De får bra med skugga från de fina träden som vi ska behålla. Trädkronorna kommer sticka upp från taket i kattgården.


Detta kommer att bli katternas paradis

I mitten av april tog slutligen Peter itu med vår trädgård efter att vi mer eller mindre hade blivit blåsta av en mark & anläggningsfirma som skulle forsla bort jord, lägga ny matjord samt så gräs åt oss, för att vi för en gångs skulle skulle slippa att göra det själva. Jag var rosenrasande men vi stod maktlösa & Peter gråter sällan över spilld mjölk.

Nåväl, efter att ha plockat bort 3 kubik sten FÖR HAND, jag tröttnade redan efter 2 fulla hinkar & sedan sått så var det bara till att vänta. Och jag kan berätta att det var ingen som trodde att vi skulle hinna få en fin gräsmatta innan midsommar. Men ack så fel de hade ;) Han skötte den som en bebis, gödslade, toppdressade & klippte om vartannat. Och 2 månader senare har vi en grön härlig gräsmatta.
Vi har t.o.m haft folk hemma som tror att vi använt rull-gräs *haha*




Juni 2009

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tur du har en SNÄLL och HÄNDIG man :)
Kramis Pia

Henrietta sa...

Jösses vilken skillnad!

Emelie sa...

Oj, herregud! Märks att jag inte varit där på ett tag! Gud va fint ni fått..!